Manhunt 2

  • Ontwikkelaar Rockstar Toronto
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo Wii
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Groot Brittannië doet Manhunt 2 in de ban

Er lijkt geen einde te komen aan de rel rond Manhunt 2. Het blijkt namelijk zo te zijn dat Manhunt 2 toch niet in de Britse winkels komt te liggen. De game was oorspronkelijk al verboden door British Board of Film Classification, waarna de beslissing ongedaan werd gemaakt door de Video Appeals Committee. Nu heeft het hooggerechtshof in Groot Brittannië echter bij het comité aangedrongen het besluit alsnog terug te draaien, zodat Manhunt 2 toch niet in de winkels zal verschijnen.

Rockstar heeft al vanaf het begin veel problemen rondom het publiceren van Manhunt 2. Zelfs de gecensureerde versie, met minder expliciet geweld, wordt door veel landen geweigerd. In Nederland heeft de game geen verbod gekregen. Wel krijgen we hoogstwaarschijnlijk de gecensureerde versie van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?