Grinder: Left4Dead voor de Wii?

Het is niet echt Left4Dead, maar je hoeft geen genie te zijn om te zien waar de makers van 'Grinder' de mosterd halen. Het spel is niet bepaald het artistieke hoogstandje van 2009, maar als de actie even chaotisch en fel is als in L4D is dat misschien ook niet nodig, zolang de fun en spanning er maar goed in zit.

Het spel volgt dezelfde formule als L4D (1st person co-op survival-horror shooter), de vraag is nu alleen nog of het ook effectief zo leuk speelt als L4D, als High Voltage erin slaagt de juiste controls (wat dat betreft biedt de wii echt wel een meerwaarde) en de juiste moeilijkheidsgraad te vinden zou dit best weleens een topper kunnen worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?