Grijp je kans voor DLC Marvel: Ultimate Alliance 2

Zonder dat er een reden voor was, kon je een tijdje geleden de downloadable content voor Marvel: Ultimate Alliance 2 opeens niet meer downloaden. Gelukkig bedacht Activision zich toch nog, waardoor je vanaf vandaag het pakket weer kunt downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace en via PSN.

Het pakket bevat vijf nieuwe karakters, te weten Magneto, Black Panther, Carnage, Psylocke en Cable. De DLC is te downloaden voor $10 (800 Microsoft Points). Ook dit keer is de tijd die je krijgt om de personages te downloaden gelimiteerd. Je hebt nog de tijd tot de laatste dag van dit jaar om de extra content binnen te halen, daarna zal alles weer verdwijnen van Xbox Live en PSN.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?