Griftlands binnenkort beschikbaar in Early Access

Geplaatst:

Het is alweer een tijdje geleden dat Griftlands werd aangekondigd tijdens de E3, maar hij is binnenkort dan eindelijk te spelen. De game komt echter eerst naar Early Access.

De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer. Griftlands is een bijzondere mix van genres, je moet namelijk door middel van een carddeck zien te overleven in een gebroken sci-fi wereld. Je doet dit echter niet door alles en iedereen aan te vallen. Debatten winnen en goede discussies voeren zijn cruciaal in Griftlands. Je moet namelijk sterke relaties opbouwen om zo verder te kunnen komen in deze unieke roguelike. De game komt naar zowel Steam als de Epic Games Store.

Griftlands is beschikbaar vanaf 15 juni.

Bron: Klei Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Griftlands

Series

-

Uitgever

Klei Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

15 juni 2020

Ontwikkelaar

Klei Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord