Grey's Anatomy game aangekondigd

Ubisoft heeft in samenwerking met ABC Studios een game ontwikkeld gebaseerd op de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Over een niet al te lange tijd kunnen we Grey's Anatomy: The Video Game verwachten voor de Nintendo DS, Nintendo Wii en PC.

Grey's Anatomy: The Video Game heeft een eigen verhaallijn met alle personages uit de serie. Als speler zul je beslissingen moeten nemen en operaties uitvoeren in het Grace Hospital te Seattle. Of je ook de besturing krijgt over je favoriete dokter is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?