Check hier alle PlayStation State of Play content

Green Day: Rock Band in juni

Met Green Day: Rock Band treedt de band in de voetsporen van The Beatles. De game zal namelijk vanuit het zelfde principe worden ontwikkeld als The Beatles: Rock Band. Veel details waren echter nog niet bekendgemaakt, maar inmiddels weten we meer.

De game zal namelijk 47 nummers gaan bevatten en meer dan 40 minuten aan videomateriaal van optredens en interviews van de band. Daarnaast is bekendgemaakt dat de game op 8 juni wereldwijd zal uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?