Greedfall komt naar de next-gen consoles

Geplaatst: 24 juni 2021 15:18

De fantasy RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive Greedfall komt met een nieuwe uitbreiding en update naar de Xbox Series X en S en de PlayStation 5.

Vanaf 30 juni kan Greedfall op de next-gen consoles gespeeld worden met verbeterde 4K UHD beelden, snellere laadtijden en verbeterde prestaties. De zogeheten Gold Edition van de game komt inclusief de basisgame en de nieuwe uitbreidingen The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding voegt nieuwe vijanden, gebieden en voorwerpen aan de game toe. Spelers van de Xbox One of PlayStation 4 versie van Greedfall krijgen een gratis update naar de next-gen versie van de game.

De Gold Edition van Greedfall is vanaf 30 juni te spelen op de Xbox Series X en S en de PlayStation 5.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GreedFall

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

Spiders

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord