Gratis Xbox Live Gold weekend voor Left 4 Dead 2

Sommige mensen spelen hun games nooit online. Het heeft voor hen daarom geen zin om een Xbox Live Gold abonnement aan te schaffen. Toch zou Microsoft dit heel graag willen.

Om Xbox Live Silver-abonnees over de streep te trekken, zal Microsoft in het weekend van 15 tot en met 17 januari de mogelijkheid geven voor Silver-abonnees om toch Left 4 Dead 2 online te spelen. Grijp je kans!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?