Gratis Xbox Gift Cards tijdens Black Friday

Microsoft geeft gratis Xbox Gift Cards weg tijdens hun Black Friday uitverkoop. Op Twitter is al meerdere keren getweet over gratis Gift Cards van verschillende waardes.

Xbox gebruikers van over de hele wereld ontvangen willekeurig gratis Xbox Gift Cards van Microsoft. De waarde van de Gift Cards verschilt, maar vijf dollar komt het meest voor. Check jouw berichten inbox op de console of via de app, om erachter te komen of Microsoft jou ook heeft verblijd met een gratis Gift Card. Als je geluk hebt, kun je minstens vijf dollar korting krijgen op verschillende Xbox producten en games. De Gift Cards moeten voor 31 december ingewisseld worden en het geld moet binnen 90 dagen gebruikt worden. Je kunt de Gift Cards gebruiken in de Microsoft Store voor bijvoorbeeld games, add-ons of films.

De Black Friday aanbiedingen van Microsoft zijn vandaag live gegaan.

BRON Trueachievements

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?