Gratis upgrade next-gen-versie FIFA 22 niet standaard

Geplaatst:

Slecht nieuws voor PlayStation 4- en Xbox One-eigenaren die geen zin hebben om honderd euro voor de nieuwe FIFA-game uit te geven. Zij kunnen niet gratis upgraden naar de next-gen-versie van FIFA 22.

De laatste tijd zie je het vaak: gratis upgrades naar next-gen-versies van games. Enkele maanden geleden werd bijvoorbeeld nog bekend dat Remnant: From the Ashes een gratis next-gen-upgrade zou krijgen. Zo waren er nog wel meer titels plotseling kosteloos te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles voor eigenaren van de games op de oude consoles. Het woord 'gratis' komt echter niet in het woordenboek van EA voor. Eigenaren van FIFA 22 op de PlayStation 4 en Xbox One kunnen niet gratis upgraden naar een next-gen-versie van de game. Tenzij je de premiumprijs betaalt. Alleen mensen met de Ultimate Edition van FIFA 22 hebben het privilege om kosteloos te upgraden naar een PlayStation 5 of Xbox Series-versie van de game. Als je alleen de standaardeditie van de game op de PlayStation 4 of Xbox One bezit, moet je de game opnieuw kopen voor de PlayStation 5- of Xbox Series. Het gerucht dat PES 22 free-to-play wordt, wordt met de dag aantrekkelijker.

onbekend

FIFA 22 verschijnt 1 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Daarnaast is de FIFA 22 Legacy Edition vanaf die datum beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: EA
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord