Gratis update voor Mario Golf: Super Rush

Geplaatst:

Na een gratis update voor New Pokémon Snap, is het nu de beurt aan Mario Golf: Super Rush. De golfgame krijgt namelijk op zeer korte termijn ook gratis nieuwe content.

Via een tweet maakte Nintendo Europe bekend dat Mario Golf: Super Rush voorzien wordt van een gratis update. Deze update brengt niet alleen nieuwe content met zich mee, maar ook verbeteringen. Nintendo heeft namelijk gesleuteld aan de motion controls van de game. In Rudy's review van Mario Golf: Super Rush kon je al lezen dat dat ook wel nodig was. De motion controls waren namelijk verre van nauwkeurig. Dat zou na de update dus grotendeels opgelost moeten zijn. Daarnaast worden er met Ranked Mode, Toadette en New Donk City respectievelijk een nieuwe gamemodus, een nieuw personage en een nieuwe baan toegevoegd. De tweet wordt afgesloten met de mededeling dat we nog meer updates kunnen verwachten dit jaar.

De update voor Mario Golf: Super Rush is vanaf 6 augustus gratis te downloaden op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Golf: Super Rush

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Camelot

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord