Nioh 2

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Gratis update Nioh 2 voegt nieuwe missies en fotomodus toe

Kun je geen genoeg krijgen van Nioh 2? Dan kun je nu met een gratis update aan de slag met nieuwe missies en de fotomodus.

Nioh 2 is nu inmiddels een paar maanden uit en bevat genoeg content om de liefhebber een lange tijd zoet te houden, zoals je ook kunt lezen in Philip's review van Nioh 2. De game wordt nu echter nog verder uitgebreid. In een blogbericht laat Sony PlayStation weten dat er een nieuwe update aan de game is toegevoegd. Deze update, update 1.09, voegt negen nieuwe missies toe, waarvan acht Sub-Missions en een Twilight Mission. Daarnaast heeft de game nu ook een uitgebreide fotomodus waarbij je de camera op verschillende manieren kunt instellen om adembenemende in-game foto's te maken. Naast deze update heeft Sony Playstation in haar blogbericht nog meer nieuws aangekondigd. Nioh 2 krijgt namelijk ook drie DLC-pakketten. Deze DLC's worden de komende maanden uitgerold en bevatten nieuwe verhaallijnen, vijanden en nog veel meer om de game nog verder uit te breiden.

Nioh 2 fotomodus

Nioh 2 is momenteel exclusief speelbaar op de PlayStation 4. De 1.09 update is nu gratis beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?