Gratis Unreal Engine 3 50.000 keer gedownload

Zojuist berichtte de website Eurogamer.net dat de Unreal Engine 3 erg populair is. Uiteraard hangt aan de volledige engine een flink porijskaartje. Niet iedereen kan met deze enige (of de hoge kosten) overweg en daarom heeft Epic Games onlangs een gratis Unreal Engine 3-studentenversie gelanceerd.

De gratis versie is ondertussen 50.000 keer gedownload. Uiteraard bevat deze engine minder features dan de volledige versie. Als student kun je er echter gratis volledige games mee ontwikkelen. Het is dan natuurlijk niet toegestaan om je games te verkopen met deze engine. Klik hier voor de site waar je zelf ook de Development Kit kunt downloaden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?