Gratis Unreal Engine 3 50.000 keer gedownload

Geplaatst: 16 november 2009 08:13
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist berichtte de website Eurogamer.net dat de Unreal Engine 3 erg populair is. Uiteraard hangt aan de volledige engine een flink porijskaartje. Niet iedereen kan met deze enige (of de hoge kosten) overweg en daarom heeft Epic Games onlangs een gratis Unreal Engine 3-studentenversie gelanceerd.

De gratis versie is ondertussen 50.000 keer gedownload. Uiteraard bevat deze engine minder features dan de volledige versie. Als student kun je er echter gratis volledige games mee ontwikkelen. Het is dan natuurlijk niet toegestaan om je games te verkopen met deze engine. Klik hier voor de site waar je zelf ook de Development Kit kunt downloaden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer