Gratis next-gen upgrade voor Cyberpunk 2077

Geplaatst:

Eigenaren van Cyberpunk 2077 voor de PlayStation 4 en Xbox One krijgen een gratis upgrade voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Dit heeft CD Projekt RED laten weten in een telefonische vergadering met investeerders.

Nadat gisteren de releasedatum van Cyberpunk 2077 voor de tweede keer is uitgesteld door ontwikkelaar CD Projekt RED, vond er een vergadering plaats waarin vragen over de toekomstplannen van de game beantwoord werden. Er is toen door de ontwikkelaar medegedeeld dat spelers die Cyberpunk 2077 kopen voor de PlayStation 4 en Xbox One een gratis upgrade krijgen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens CD Projekt RED zorgt deze upgrade ervoor dat de game er op de next-gen consoles een stuk beter uitziet. Daarnaast staat er nog een grote update op de planning voor volgend jaar. Ook is in de vergadering bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 vanaf de verschijningsdatum op next-gen consoles beschikbaar is.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november voor de PlayStation 4, pc, Xbox One en Google Stadia. Wanneer de next-gen consoles beschikbaar zijn, is CyberPunk 2077 dus ook voor de PlayStation 5 en Xbox Series X beschikbaar.

Bron: CD Projekt RED
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord