Mirror's Edge
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Gratis muziek van Mirror's Edge te downloaden

Binnenkort, om precies te zijn 13 november 2008, kunnen we aan de slag met Mirror's Edge. De game heeft een originele setting met de free-run elementen die in de game zijn verwerkt. Om te vieren dat de game de gouden status heeft bereikt, is er een gratis MP3 pakket ter beschikking gesteld.

In het pakket vind je vijf remixes van het nummer 'Still Alive'. De vijf mensen die het nummer in de remix hebben gegooid zijn Paul Van Dyk, Benny Benassi, Junkie CL, Teddybears, en Armand Van Helden. Het pakket is via deze link te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?