Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Gratis motoren in Burnout Paradise

Criterion is aardig voor gamers, in plaats dat je voor de add-ons moet betalen, zijn ze gratis te downloaden. Zo ook de binnenkort verkrijgbare Burnout Bikes Pack.

Het woord zegt het al, je kunt dus met motoren keihard nog een keer de straten van Paradise City onveilig gaan maken. Hiermee voegt het nog eens 10 uur gameplay toe aan de game. Met 70 nieuwe challenges en verkeersdrukte die aangepast is voor motoren, is dit zeker iets om naar uit te kijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?