Gratis MMO Runes of Magic vandaag te spelen

Sinds december vorig jaar is de gratis te spelen MMO Runes of Magic al in de bèta fase, maar vandaag is het eindelijk zo ver: de game is uit. De Duitse uitgever Frogster heeft dat bekendgemaakt.

Als je de game wilt spelen, kun je daarvoor op deze website een account aanmaken, om vervolgens de game te downloaden, te installeren en te spelen. En dat allemaal voor niets!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?