Gratis lessen voor Minecraft Education te downloaden

Geplaatst:

Microsoft heeft een aantal lessen voor Minecraft Education gratis beschikbaar gesteld. Om zo kinderen die thuis zitten door het Coronavirus te helpen.

Via een blog heeft Microsoft laten weten de favorieten lessen van Minecraft Education gratis beschikbaar te stellen. Zo krijgen leerlingen op een andere manier informatie en worden ze hopelijk gestimuleerd. Dit alles heeft te maken met het Coronavirus waardoor leerlingen digitaal les krijgen. De lessen gaan over verschillende onderwerpen zo is het mogelijk om het menselijk oog, een ruimtestation en het oude Griekenland te verkennen. Ouders kunnen nu dus samen met hun kinderen leerzaam gamen.

De lessen zijn tot 30 juni gratis te downloaden op de Minecraft Marketplace voor Minecraft Education.

Bron: Minecraft.net

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord