Minecraft
  • ONTWIKKELAAR Mojang AB
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Survival
  • GAMELINER SCORE

Gratis lessen voor Minecraft Education te downloaden

Microsoft heeft een aantal lessen voor Minecraft Education gratis beschikbaar gesteld. Om zo kinderen die thuis zitten door het Coronavirus te helpen.

Via een blog heeft Microsoft laten weten de favorieten lessen van Minecraft Education gratis beschikbaar te stellen. Zo krijgen leerlingen op een andere manier informatie en worden ze hopelijk gestimuleerd. Dit alles heeft te maken met het Coronavirus waardoor leerlingen digitaal les krijgen. De lessen gaan over verschillende onderwerpen zo is het mogelijk om het menselijk oog, een ruimtestation en het oude Griekenland te verkennen. Ouders kunnen nu dus samen met hun kinderen leerzaam gamen.

Minecraft Education

De lessen zijn tot 30 juni gratis te downloaden op de Minecraft Marketplace voor Minecraft Education.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?