Gratis klassieker op je Xbox 360

Wegens het vijfjarig bestaan van Xbox Live biedt Microsoft vanaf donderdag 21.00 uur tot zaterdag 09.00 uur (Nederlandse tijd) gratis de game 'Carcasonne' ter download aan. Tevens ontvangen Xbox Live-leden die zich geregistreerd hebben in 2002 eenmalig 500 Microsoft Points.

Op 4 december brengt Microsoft een gratis systeemupdate uit, waardoor er verschillende nieuwe functies worden geïntroduceerd. Eén van deze toevoegingen is 'Xbox Orginals'. Hierdoor is het mogelijk om spannende blockbusters, van action en adventure tot classic RPG's, voor een spotprijs (maximaal 1.200 Microsoft Points) te kunnen kopen en spelen op je Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?