Gratis God of War-soundtrack te downloaden

Cadeautje van Sony, de soundtrack van de God of War Trilogy is gratis te downloaden. Voor hoelang we van dit cadeautje gebruik kunnen maken is niet bekend, dus klik snel op deze link om de muziek binnen te halen.

De God of War Trilogy bestaat uit alle drie de delen. De eerste twee delen verschenen eerder op de PlayStation 2 en het laatste deel recentelijk op de PlayStation 3. Deel één en twee zijn speciaal opgepoetst voor High-Definition televisies, zodat het er voor het oog nog spectaculairder uitziet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?