Gratis game soundtrack te downloaden

Op het officiële forum van de nieuwe RTS-game Universe At War: Earth Assault is een link vrijgegeven waarop de soundtrack van de game gratis te downloaden is.

De link van het forum is hier te vinden.

In Universe At War: Earth Assault is niet de ruimte het slagveld, maar, zoals de naam al zegt, onze kleine aardbol. De oorlog word gevoerd door drie verschillende buitenaardse rassen: de Hierarchy, de Mesari en de Novus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?