Gratis game op Xbox Live

Microsoft heeft Joy Ride aangekondigd op de E3. Joy Ride zal een hele nieuwe ervaring geven op het gebied van sociaal entertainment.

Joy Ride is een gekke familieracer in de trend van Micro Machines. De game zal gratis zijn om te downloaden. Je zult wel geld moeten bètalen voor extra racetracks. De game ondersteund het spelen met avatars.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?