Check al onze gamescom content hier!

Gratis game bij nieuwe schoenen

Adidas heeft een nieuwe manier gevonden voor het verkopen van schoenen. De schoenenfabrikant geeft namelijk een gratis game weg bij hun ZX 500-schoen. Naast de schoenen bevat de doos namelijk een USB-stick met de game ZX Runner.

In deze game zal de speler moeten rennen, springen, moonwalken en power-ups moeten verzamelen. Natuurlijk gaat het hier niet om een gigantisch grote game. De game zal namelijk maar 5 minuten duren.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?