Gratis DLC voor Mass Effect 2 onderweg

Via een Twitter bericht heeft BioWare bekendgemaakt dat de game Mass Effect 2 een gratis DLC zal krijgen. Deze DLC zal echter alleen te downloaden zijn voor de gene die Ceberus Network hebben geactiveerd.

Bioware:

Free in-game content in a couple weeks for those who have activated Cerberus Network! Stay tuned for more details.

Wat deze DLC zal bevatten is nog onbekend, maar de DLC zal in elk geval binnen enkele weken gaan verschijnen, aldus Bioware.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?