Gratis DLC voor GTI Club: Supermini Festa!

Begin deze maand kregen we de arcade racegame GTI Club: Supermini Festa! binnen voor de Nintendo Wii op de redactie. Michelle mocht aan de slag met deze titel van Konami. Haar review kun je hier lezen.

Zojuist komt Konami vandaag met gratis Downloadable Content voor GTI Club: Supermini Festa!

Met deze DLC kun je vier verschillende aanpassingen doen aan je auto. Deze DLC bevat custom patterns voor de Mini Cooper S 1275cc, FIAT Abarth 695 ss, de AUTOBIANCHI A112 Abarth en de Renault 5 Alphine Turbo.

Je kunt deze DLC downloaden via de Wii's online optie. Kies voor de optie Ranking en de gegevens zullen automatisch worden opgeslagen in de Garage area.

Konami heeft laten weten binnenkort met nog meer nieuwe designs te komen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?