Devil May Cry 5

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 8 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Gratis DLC Devil May Cry 5 laat je met bananen spelen

Devil May Cry 5 is onlangs uitgebreid met een wel heel bijzonder nieuw wapen. Deze gratis DLC laat je namelijk met bananen spelen.

Het is inmiddels wel bekend dat er in de Devil May Cry-serie een hoop dingen simpelweg niet heel serieus genomen worden. De nieuwe gratis DLC die onlangs is verschenen, laat dit dan ook heel goed zien. De nieuwe DLC, genaamd Monkey Business, voegt namelijk een nieuwe Devil Breaker toe in de vorm van een tros bananen. Aanvankelijk was de Monkey Business een exclusief extraatje voor fans in Japan. Nu is het wapen voor iedereen beschikbaar als gratis DLC. Dit wapen is een aangepaste versie van de Helter Skelter die Nero kan gebruiken. Deze tros bananen is niet te vinden in de wagen, maar verschijnt willekeurig in een stage. De tros bananen is niet te gebruiken in de Bloody Palace-modus.

Devil May Cry 5 Monkey Business1

Devil May Cry 5 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Monkey Business-DLC is momenteel gratis verkrijgbaar als digitale download.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?