Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Gratis Disney+ bij aanschaf V-Bucks in Fortnite

Fortnite heeft bekendgemaakt dat ze een samenwerking zijn aangegaan met Disney+. Dit houdt in dat spelers die V-Bucks aanschaffen twee maanden Disney+ kunnen krijgen.

Het nieuwe seizoen van Fortnite brengt veel nieuwe toevoegingen en aanpassingen met zich mee. Zo zijn er nieuwe locatie's, nieuwe soorten quests, zitten The Mandalorian en Baby Yoda in de game en zijn er nieuwe wapens beschikbaar. Daarnaast werd aangekondigd dat Fortnite een Kratos-skin van God of War krijgt. Laatst is ook bekendgemaakt dat iedereen die V-Bucks aanschaft voordat het nieuwe jaar begint, gratis twee maanden Disney+ ontvangt. Na die twee maanden kan je je abonnement voor de normale prijs behouden of van tevoren annuleren zodat er niks in rekening wordt gebracht.

De actie geldt tot en met 31 december voor nieuwe Disney+ abonnees die achttien jaar of ouder zijn. Fortnite Chapter 2 Season 5 is gisteren van start gegaan en is beschikbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, pc en smartphones.

BRON Fortnite

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?