Gratis content voor InFamous

In het kader van gratis altijd goed weer leuk nieuws voor de bezitters van InFamous. Deze exclusieve PlayStation 3 titel krijgt gratis downloadable content die te downloaden zal zijn in de PlayStation Store volgende week, voor de heerlijke prijs van nul euro dus.

Het gaat hier om de content die al in de Special Edition van de game zat, dus bezitters van deze versie kunnen deze download lekker overslaan. Het gaat om de content Gigawatt Blades, hieronder kun je middels de video een blik werpen op de gameplay.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?