Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mercenaries 2: World in Flames

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gratis benzine in Londen is niet toegestaan

Als promotie actie voor de game Mercenaries 2 kon men vandaag in Londen gratis benzine tanken. EA had ongeveer 20.000 pond aan benzine weg willen geven. Inderdaad, willen weggeven, want de politie kwam voortijdig opdagen om de actie stop te zetten.

Dit gebeurde, omdat veel bewoners uit een normaal rustige buurt opeens een enorme overlast van auto's hadden, omdat in veel straten een file stond naar de benzinestations. Lynne Featherstone vertelde het volgende: "Een paar mensen kregen misschien gratis benzine, maar honderden mensen werden door de actie gedupeerd". Blijkbaar is het dus niet toegestaan om zo'n ludieke actie waar mensen gratis benzine krijgen uit te voeren, omdat mensen klagen dat ze een paar auto's meer dan normaal voor hun huis hebben staan...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?