Grand Theft Auto: The Trilogy officieel uit de doeken

Geplaatst: 8 oktober 2021 17:50
Aangepast: 8 oktober 2021 18:09

De geruchten vlogen ons tijdenlang om de oren, maar daar is hij eindelijk! Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition is na maanden van speculatie officieel onthuld.

Een tijdje geleden maakten we kennis met het gerucht dat er een Grand Theft Auto-trilogie onderweg zou zijn. Eerder deze week wisten we vrijwel zeker dat er binnenkort een aankondiging zou gaan volgen. Een verwijzing naar de GTA Trilogy in de code van de Rockstar Launcher gooide olie op het vuur. Nu is het moment eindelijk daar: Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition bestaat echt en komt naar alle moderne platformen. Inderdaad, dat betekent dat we binnenkort GTA op de Nintendo Switch kunnen spelen. De trilogie compileert drie populaire Grand Theft Auto-avonturen. Kopers van de game kunnen opnieuw genieten van Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. De games zijn volgens Rockstar voorzien van een grafische poetsbeurt. Ook zou de gameplay verbeterd moeten zijn. Hoe dat zich precies vormgeeft in de games zelf, is op dit moment nog onduidelijk. Wel weten we dat de games er nog ongeveer hetzelfde uitzien en hetzelfde spelen als vroeger.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition komt later dit jaar naar de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de Xbox Series-consoles. In de eerste helft van 2022 wordt de trilogie ook speelbaar gemaakt op mobiele apparaten.

Bron: Rockstar Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2021

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord