Check hier alle PlayStation State of Play content

Grand Theft Auto IV wordt weer veel gespeeld

Met de komst van Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City voor de Xbox 360 is Grand Theft Auto IV weer terug op de lijst van top tien gespeelde games online op de Xbox 360.

Op de eerste plek staat nog altijd de game Halo 3. Grand Theft Auto IV moet het doen met een vierde plaats, gevolgd door Halo 3: ODST.

Xbox Live titels:

1. Halo 3
2. Call of Duty 4
3. Call of Duty: WaW
4. GTA IV
5. Halo 3: ODST
6. Gears of War 2
7. FIFA 10
8. Borderlands
9. Madden NFL 10
10. Forza Motorsport 3

Xbox Live - Arcade titels:

1. Trials HD
2. SOUTH PARK LET'S GO TOWER DEFENSE PLAY!
3. Zombie Apocalypse
4. Battlefield 1943
5. Tower Bloxx Deluxe
6. Castle Crashers
7. Magic: The Gathering
8. Fable II Pub Games
9. Panzer General Allied Assault
10. Shadow Complex

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?