Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV wereldwijd ongecensueerd

Rockstar Games staat bekend om zijn gewelddadige games, waar Manhunt 2 het laatste voorbeeld van is. In veel landen mocht de game zelfs niet eens uitgebracht worden. Gelukkig kunnen we rondom GTA IV met een gerust hart ademhalen. Take-Two, de uitgever van de games heeft namelijk bevestigd dat dezelfde ongecensureerde versie van GTA IV wereldwijd uitgebracht gaat worden. Ook in Duitsland is dit het geval! Vanaf 29 april kunnen we dus allemaal aan de slag zonder enige verschillen op zowel de PS3 versie als de Xbox360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?