Grand Theft Auto IV
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 april 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Grand Theft Auto IV voor de PC uitgesteld

Het ziet er naar uit dat de pc-versie van Grand Theft Auto IV met twee weken is uitgesteld. Op diverse sites is namelijk te zien dat de Amerikaanse release is verschoven van 18 november naar 2 december. Dat zou betekenen dat we de release in Nederland niet op 21 november moeten verwachten, maar op 5 december.

Het bericht is overigens (nog) niet door Rockstar zelf bevestigd, dus of het allemaal echt waar is valt nog maar te bezien. In ieder geval zal de goedheiligman het moeilijk krijgen om de game bij iedereen te bezorgen op pakjesavond...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?