Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV op de PC verdubbeld online capaciteit

Waar je met Grand Theft Auto IV op de twee consoles (PlayStation 3 en Xbox 360) met maximaal zestien man tegelijk kan knallen, daar doet de pc-versie er nog een schepje bovenop. Op de computer zul je namelijk met maximaal 32 man tegelijk de stad onveilig kunnen gaan maken.

Naast deze update zijn er voor de pc-versie uiteraard nog een hele hoop technische en grafische updates doorgevoerd. Daarnaast zal de game een replay-functie bevatten, waarmee je de laatste dertig seconden van de game terug kunt kijken en kunt gebruiken om bijvoorbeeld een filmpje van de game te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?