Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV nog even niet in India

De pc-versie van Grand Theft Auto IV is ook gepland in India, maar Rockstar heeft laten weten dat ze de game nog even uit zullen stellen. Dit in verband met de recente aanslagen die het land hebben geraakt. Rockstar vond het zelf niet toepasselijk om een game als GTA IV op dit moment uit te brengen in India.

Grand Theft Auto IV is het nieuwe hoofdstuk in de bekroonde Grand Theft Auto franchise van Rockstar Games, en komt ruim een half jaar na de release op de Xbox 360 en PlayStation 3 nu ook naar de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?