Grand Theft Auto IV DLC ook naar PlayStation 3 en Pc

De twee extra episodes, The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony, komen naar de Pc en PlayStation 3. De episodes die eerder exclusief verschenen op de Xbox 360, zijn vanaf 30 maart 2010 te downloaden.

Ook zullen gamers de mogelijkheid hebben om beide delen aan te schaffen op een disc, onder de naam Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?