Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV acht uur aan tussenfilmpjes!

Grand Theft Auto IV zal ongeveer acht uur aan tussenfilmpjes bevatten. Dit is namelijk bekend geworden nadat Rockstar alle filmpjes moest laten zien aan de BBFC, de Engelse keuringdienst van games.

De tussenfilmpjes kunnen telkens veranderen, wanneer je bijvoorbeeld dood gaat tijdens een missie. Dit wordt random genereerd door de engine waarin GTA IV is gemaakt. Zo blijven filmpjes na een tweede keer kijken ook interessant. Grand Theft Auto IV is dus tot in de puntjes verzorgd. Nog even een paar weekjes wachten en dan kunnen we helemaal los in Grand Theft Auto 4.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?