Grand Theft Auto IV
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 april 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Grand Theft Auto IV 29 april te koop

Net meldde we je al aardig wat informatie over de nieuwste GTA-game. Vanochtend heeft Sam Houser, executive producer van Rockstar Games, de releasedatum van Grand Theft Auto IV bekendgemaakt. De game moet 29 april 2008 wereldwijd te koop zijn. Op 29 april is GTA IV dan voor zowel de PlayStation 3 als voor de Xbox 360 te koop.

Sam Houser:
"We are so excited to be releasing Grand Theft Auto IV. We've pushed ourselves very hard to make something incredible and hope the game sets a new benchmark for interactive entertainment."

GTA IV PS3 bestellen
GTA IV Xbox 360 bestellen

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?