Grand Theft Auto IV 17 miljoen keer verkocht

Grand Theft Auto IV verkocht op de releasedatum al ontzettend veel exemplaren. Ook nu worden er nog steeds exemplaren verkocht. Vandaag is er een nieuwe mijlpaal bereikt.

17 miljoen exemplaren zijn er inmiddels verkocht. Dat is een flinke mijlpaal, als je weet dat de game 2008 verscheen. De geruchten gaan dat rond de E3 Rockstar met een nieuwe game komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?