Check al onze gamescom content hier!
Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Leeds
  • RELEASEDATUM 20 maart 2009
  • PLATFORMEN PlayStation Portable, Nintendo DS, Android
  • GAMELINER SCORE

Grand Theft Auto: Chinatown Wars nu voor iPhone en iPod touch

Grand Theft Auto: Chinatown Wars begon als game voor de Nintendo DS. De verkopen waren nogal slecht, dus bracht Rockstar de game uit op de PSP. Nu is de game ook op de iPhone en iPod touch.

De game is verkrijgbaar voor 7,99 euro. Let wel op dat je de nieuwste firmware nodig hebt. Klik hier om de game binnen te halen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?