Check al onze gamescom content hier!

Grand Slam Tennis dit jaar nog?

Dat Electronic Arts met een tennisgame ging komen, daar hadden we natuurlijk op kunnen wachten. Bart en ik hadden dat vorig jaar in Leipzig tijdens de persconferentie al uit de mond van Peter Moore horen komen. Vandaag kregen we de eerste beelden van Grand Slam Tennis op de Nintendo Wii te zien. Grand Slam Tennis zal de Wii Motion Plus ondersteunen.

Wanneer de game gaat verschijnen is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is dat hij dit jaar nog gaat verschijnen. Vooralsnog exclusief op de Nintendo Wii.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?