Gran Turismo Sport
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 oktober 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Gran Turismo Sport krijgt 12 nieuwe wagens

Gran Turismo Sport krijgt volgende week twaalf nieuwe wagens. Dit heeft de producer van de game, Kazunori Yamauchi, middels een Tweet aangekondigd inclusief een nog enigszins verhullende afbeelding van de wagens.

De game wordt met regelmaat ondersteund door Polyphony. Deze update moet ergens volgende week uitkomen. We zien onder andere een variant van de Audi R8 en de Alpine A110. Wat er verder nog meer tussen lijkt te zitten, worden door de echte auto-fanaten onder de Tweet uiteengezet.

ontbrekende afbeelding

Gran Turismo Sport is exclusief uit voor PlayStation 4.

BRON Twitter

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?