Gran Turismo 6
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Gran Turismo 6 bevat microtransacties

Sony en ontwikkelaar Polyphony Digital hebben bekendgemaakt dat Gran Turismo 6 microtransacties zal bevatten. Met deze microtransacties kun je auto's kopen en zo je wagenpark uitbreiden.

Met echt geld is het mogelijk om in-game credits te kopen per 500.000, 1 miljoen, 2,5 miljoen of 7 miljoen. Met deze credits kunnen verschillende luxe auto's worden gekocht. Sony heeft vandaag ook laten weten dat de Standard- en Special-edition's van Gran Turismo 6 nu te pre-orderen zijn in de PlayStation Store.

Gran Turismo 6 ligt vanaf 6 december in de winkels voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?