Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 weer uitgesteld in Japan

Kan het nog frusterender worden? Gran Turismo 5 is weer uitgesteld in Japan. De release van maart wordt niet gehaald en een nieuwe datum is helaas niet door Sony bekendgemaakt.

Jammer, want afgelopen Tokyo Game Show meldde Sony aan de wereld dat het vijfde deel uit de Gran Turismo serie het Japanse daglicht zou zien in maart, maar dat gaat helaas niet meer lukken. Wanneer we Gran Turismo 5 in Europa kunnen verwachten is nog maar de vraag. Hopelijk wel nog deze zomer of begin najaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?