Gran Turismo 5: Prologue

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 28 maart 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5: Prologue vindt weg naar kalender

Sony heeft bekendgemaakt wanneer we Gran Turismo 5: Prologue mogen gaan verwachten. De game komt zowel als download in de PlayStation Store als op schijfje in de winkel uit. Downloaders zullen eerder aan de slag kunnen. De PSS-variant zal namelijk 27 maart verschijnen, één dag eerder dan de Blu-Rayvariant die op 28 maart in de PS3-schappen zal liggen. Beide versies kosten €39,99.

Met de aankondiging van de release werd ook meteen een nieuwe bundel aangekondigd. De Gran Turismo 5: Prologue Bundel zal een PS3 40GB, een SIXAXIS-controller en de game GT5: Prologue bevatten, en krijgt een adviesprijs van €399,99 mee.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?