Check hier alle PlayStation State of Play content

Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 op 2 november van dit jaar

Gran Turismo 5 is misschien wel de hoogst verwachte racegame ooit gemaakt. De game heeft al een Prologue gekregen, maar nu komt eindelijk de complete versie ervan.

Gran Turismo 5 verschijnt 2 november 2010 voor de PlayStation 3. De game zal volledig 3D speelbaar zijn. Heb je geen 3D-televisie? Dan kan je de normale versie spelen op dezelfde Blu-Ray. Inderdaad, Gran Turismo 5 verschijnt op één disc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?