Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 nog niet helemaal klaar

Kazunori Yamauchi, designer bij Polyphony Digital, liet gister via zijn Twitter-account weten dat Gran Turismo 5 nog niet helemaal klaar is.

Kazunori Yamauchi schreef op zijn Twitter:

GT5 is getting to where it will be finished shortly,

De game werd voor het eerst getoond in 2006, en nu inmiddels 4 jaar later is de game nog steeds niet verschenen. De studio geeft echter aan dat er hard wordt gewerkt aan Gran Turismo 5.

Polyphony Digital heeft altijd veel tijd en ruimte van Sony gekregen om de game bij te schaven en polijsten. 'De game bevat gewoon teveel details', aldus Kazunori Yamauchi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?