Gran Turismo 5 krijgt eerst nog DLC

Geplaatst: 12 november 2011 21:19
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De game Gran Turismo 5 was zes jaar ongeveer in ontwikkeling en kwam vorig jaar dan eindelijk uit, exclusief voor de PlayStation 3. De game heeft vorige maand zijn eerste uitbreiding gehad en als het aan de grote baas van ontwikkelaar Polyphony D. ligt, zal dit ook niet bij die ene uitbreiding blijven.

Yazunori Yamauchi heeft namelijk in een interview tegenover website IGN bekendgemaakt dat ze met nog een DLC gaan komen voor de game. De DLC was erg goed bevallen, aldus Yamauchi.

De DLC was eigenlijk content bedoeld voor het zesde deel, maar we hebben nu besloten dat we alle Gran Turismo 5-bezitter er blij mee gaan maken, meldt de beste man. Wanneer deze DLC moet verschijnen is nog niet bekendgemaakt.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 5

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

24 november 2010

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer