Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 krijgt eerst nog DLC

De game Gran Turismo 5 was zes jaar ongeveer in ontwikkeling en kwam vorig jaar dan eindelijk uit, exclusief voor de PlayStation 3. De game heeft vorige maand zijn eerste uitbreiding gehad en als het aan de grote baas van ontwikkelaar Polyphony D. ligt, zal dit ook niet bij die ene uitbreiding blijven.

Yazunori Yamauchi heeft namelijk in een interview tegenover website IGN bekendgemaakt dat ze met nog een DLC gaan komen voor de game. De DLC was erg goed bevallen, aldus Yamauchi.

De DLC was eigenlijk content bedoeld voor het zesde deel, maar we hebben nu besloten dat we alle Gran Turismo 5-bezitter er blij mee gaan maken, meldt de beste man. Wanneer deze DLC moet verschijnen is nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?