Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 komt kerst 2009

Dit jaar zal Gran Turismo 5 nog niet te vinden zijn onder de kerstboom. Dit is slecht nieuws voor alle fans, maar gelukkig is er ook goed nieuws. De game zal namelijk wel eerder verschijnen dan verwacht.

Eerst zou de game pas verschijnen in 2010, maar volgens de manager van Sony komt de game met kerstmis 2009 naar Europa. De manager heeft dit namelijk aan een Spaanse krant bekendgemaakt. Tot die tijd zullen we ons maar moeten vermaken met Gran Turismo 5: Prologue.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?