Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 klaar voor release

Gran Turismo 5 mag dan klaar zijn voor release toch komt de game pas volgende jaar uit. Kazunori Yamauchi, directeur van ontwikkelaar Polyphony Digital, is namelijk te perfectionistisch en wil boven de verwachtingen van de gamers uitkomen.

Yamauchi:

We kunnen het spel op elk gewenst moment op de markt brengen, maar we werken er liever nog wat langer aan door om het de echte klassieke Gran Turismo-stijl mee te geven.

Yamauchi wil dus een perfecte racegame neer zetten. Overigens bevestigde hij ook dat de game de mogelijkheid krijgt om auto's uit de PlayStation Portable-versie te exporteren naar de PlayStation 3-versie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?